dinsdag 1 november 2011

OPI Muppets Collectie

Hey allemaal!

De OPI Collecties blijven maar komen!
Vanaf vandaag kun je de Muppets Collectie kopen van OPI.
Daar worden we heel erg blij van, want de kleuren die in die collectie zitten, zijn echt spectaculair!
Het zijn twaalf lakjes die waarvan de ene helft bestaat uit glitter lakjes en de andere met een shimmer.

Dit zijn de lakjes en daaronder de namen.


Bron: www.opi.nl

Bovenste rij vlnr:
''Animal-istic'', ''Meep-Meep-Meep'', ''Wocka Wocka'', ''Pepes Purple Passion'', ''Designers De Better'' en ''Warm and Fozzie''

Onderste rij vlnr:
''Rainbow Connection'', ''Excuse Moi'', ''Gone Gonzo'', ''Fresh Frog of Bel Air'', ''Divine Swine'' en ''Gettin' Miss Piggy With it''.


Mooie kleurtjes, niet?!

OPI vertelt dit over de lakjes:

''In samenwerking met Walt Disney Pictures introduceert OPI voor de feestdagen van 2011 een spectaculaire limited edition nagellakcollectie, geïnspireerd door de film The Muppets. Deze film zal naar verwachting vanaf 15 februari 2012 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. The Muppets gaan een nieuwe show maken om hun studio in Hollywood van de ondergang te redden en uit handen te houden van een gemene oliemagnaat.

De levendige en kleurrijke karakters van The Muppets waren de inspiratie voor de 12 beperkt verkrijgbare nagellakkleuren voor de speciale kerstcollectie van OPI. “OPI is razend enthousiast over deze samenwerking met Disney en we zijn trots dat we de release van deze langverwachte film samen kunnen vieren”, aldus Suzi Weiss-Fischmann, OPI Executive Vice President en Artistic Director. De collectie bestaat uit zes felgekleurde ‘mega’ glitterlakken en zes hoogglans lakken met een subtiele glinstering in verschillende roodtinten, de kleuren brons en koper metallic. De waanzinnige glitterlakken creëren een driedimensionale look waardoor je nagels worden omgetoverd tot ware juweeltjes. De Holiday lakken vormen de perfecte accessoire voor de feestdagen! Verkrijgbaar vanaf begin november 2011.''


Bron: www.opi.nlMorgen ga ik op zoek in Utrecht naar de lakjes. Ik heb al vernomen dat de lakjes (nog) niet verkopen bij de Sephora in de V&D in Utrecht. Weet ook niet of ze dat dus nog gaan doen. Ik hou jullie op de hoogte!

Als je wilt weten waar je OPI lakjes kunt kopen, moet je even kijken op www.opi.nl en dan bij verkooppunten. Daar moet je je postcode invullen en in het scherm komen dan de nagel- en beautysalons, parfumerie, kapsalons etc. te staan die het dichtstbij jouw woonplaats liggen.


xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten